keskiviikko 27. elokuuta 2008

KERJ vailla innokasta ylläpitäjää!

Nyt on niin, että Asil ei ehdi enää ylläpitämään Kenttäratsastusjaosta, joten jaokselle olisi hakusessa kiinnostunut ja pitkäaikainen pitäjä, joka saisi muutoin toimivan jaoksen jaloilleen myös laatuarvosteluiden ja cuppien osalta! Hommassa tarvitaan lähinnä klikkailutaitoa kalenterin suhteen ja alkuun hieman vaivannäköä laatuarvostelun kanssa, että saadaan tuomarit kasaan ja homma pyörimään.

Aiempi kokemus KERJ:stä edes kisaamisen asteella suotavaa ja aito kiinnostus virtuaalista kenttäratsastusta kohtaan ehdottoman tärkeätä. Laatuarvostelun pitoa jänskäävä voi aina pestata jonkun hoitamaan sen homman ja näin jaoksen pitäjälle jäisi vain kalenterin päivittäminen ja narujen käsissä pitäminen. Jaoksen voi ottaa huostaansa myös kaksin, jolloin työmäärä (joka nyt ei ihan hirmuisen iso muutoinkaan ole) puolittuu - tärkeintä on, että homma hoituu!

Laitan viralliset hakuilmoitukset VRL:n foorumille, ht.netin virtuaaliosioon sekä VRL:n etusivulle heti kun työntekijöiden alue toimii. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimikaa nopeasti. Aina voi kysyä, joko minulta (Kerppa, VRL-0631) tai Asililta, jos jotain mieltä askarruttavaa löytyy, mutta homma kiinnostaisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, hyvää mainosta muuten Absinthin avautumispätkä KRJ:n "paskahommista", kun haetaan kenttajaokselle aktiivista ylläpitäjää..

No, ainakin ehdokkaat tietävät mitä on toimia jaoksen jehuna..